LOGGS YRITYKSENÄ

Loggs on tiedonkeruuseen ja dataloggaukseen erikoistunut yritys, jonka omista tuotteista räätälöimme sinulle kokonaisvaltaiset ratkaisut tiedonkeruun tarpeisiisi. Mittalaitteemme hyödyntävät viimeisintä patentoimaamme ja kehittämäämme teknologiaa ja ainutlaatuista konseptiamme. Tiimimme laajan kokemuksen avulla kehitämme tuotteitamme jatkuvasti tarjotaksemme teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Huipputekniikka yhdistettynä pitkän kokemuksemme tuomaan käytettävyyteen tuo tiedonkeruun helppouden ja kustannustehokkuuden täysin uudelle tasolle.

loggs-logo-with-slogan

 MITÄ ON DATALOGGAUS?

Dataloggaus on automaattinen tietojenkeruu- ja tallennusprosessi, jolloin haluttuja olosuhteita tai arvoja kyetään laitteillamme helposti ja tarkasti tallentamaan digitaaliseen muotoon ja analysoimaan tehokkaasti.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. varastoinnin ja kuljetusten olosuhteiden seuranta, jolloin kyetään varmentamaan, että tuotteita on käsitelty asiaankuuluvalla tavalla esimerkiksi lämpötilan ja kosteuden osalta, ja ettei tuotteisiin ole kohdistunut iskuja tai niitä ei ole pudotettu missään vaiheessa kuljetusta.